bilo trade

Staklena vrata GEZE

U mnogim modernim zgradama, a posebice u javnim zgradama ili shopping centrima, staklo je zamjenilo fasadu, pregrade i vrata napravljene od cementa, drva ili plastike. Staklo ima sve veći značaj i kod rezidencijalnih građevina.

GEZE staklo stavlja vam na raspolaganje izvanredne tehnike za zahtjevne građevinske unutrašnje i vanjske namjene. Sa GEZE sustavima ostaje slobodan pogled na vaše oblikovanje, bez da se odreknete zaštite, topline i fleksibilnosti.

GEZE MSW Sustavi za ručne klizne zidove - prikladni za moderna rješenja izrađena u potpunosti od stakla u zahtjevnoj arhitekturi.

geze

 

GEZE IGG Integrirani sustavi potpunog stakla - GEZE-IGG profili i sustavi okova integrirani su nevidljivo između dva stakla. Najnovija tehnika osigurava na uskom prostoru da svi konstruktivni elementi ne smetaju oku. Rezultat je neprekinuti dizajn staklenih elemenata. Uz GEZE i kod ručnih i automatskih kliznih ili okretnih vrata kao i kod fiksnih i pomičnih pregradnih zidova vidite u potpunosti kroz njih.

geze

 

GEZE GGS Sustavi potpunog stakla - elegancija i prozirnost bez okvira. GSS je posebice prikladan za klizna vrata napravljena od stakla iako se može koristiti i sa drugim materijalima, drvo, metal ili plastika.

geze

 

Sustavi za ručna klizna vrata

geze

 

Sustavi za automatska klizna vrata

geze

 

Sustavi za ručna zaokretna vrata

geze

 

Trebate više detalja o GEZE proizvodima?

Za sve dodatne informacije, CAD nacrte, brošure i kataloge o proizvodima kompanije GEZE kontaktirajte nas telefonski ili putem donjeg obrasca.

Polja označena * su obavezna za popunjavanje.

Ime: *
Prezime: *
Email adresa: *
Tvrtka:
Poruka: *
 

 

BILO TRADE d.o.o.
Ivana Lackovića 51
10408 Velika Mlaka, Zagreb
OIB: 68188931758
ŽR: 2360000-1101524812
Tvrtka Bilo trade je "GEZE PARTNER" za ugradnju i servis automatskih vrata i RWA tehnologije. tel: +385 1 6218 - 522
tel: +385 1 6237 - 908
fax: +385 1 6237 - 907
email: info@bilotrade.hr
Krajnji primatelj financijskog instrumenta sufinanciranog iz Europskog fonda za regionalni razvoj u sklopu Operativnog programa "Konkurentnost i kohezija"